Ordförandens tuppence: Bring on the mancs...

Bild till nyheten Ordförandens tuppence: Bring on the mancs...
Visst... Manyoo sitter (som vanligt de senaste 20 åren) i toppen av tabellen medan Liverpool befinners sig längre bort än vanligt - trots detta tror jag på seger.

Vad  kan man säga? Trots ett mediokert, centralt mittfällt och ett skakigt försvar sitter Alex Fergusons gäng från fem mil bort, tack vare ett mycket bra anfall, i toppen  av tabellen... Upplagt för bortaseger m a o.

Stor diff i tabellen, stor diff i målgörande, stor diff i poäng... Kan man då tala om fördel Liverpool?

Svaret är JA! Ett rungande JA!

Att skakigt centralt mittfält och darrigt försvar passar firma Gerrard-Suarez som handsken. Och med Sturridge som tillskott ser det riktigt bra ut.

Så kallade snabba omställningar med långa skalpellsskarpa passningar från en bit ned i fältet alternerat med lite snurr på  små ytor verkar ju vara medicinen.

Visst är vi långt från the finalized item, men som matchen på Anfield bevisade har vi folket att dominera mot manyoo - jag skulle här kunna skämta om att MU har en extra man som kan hjälpa dem dominera mot oss, men så långt (eller är det lågt?) skall jag inte sträcka mig.

Oavsett vilket känns det - trots att tabellen ser annorlunda ut - som en ganska jämna match på pappret i nuläget.

Jag kan inte förklara det bättre än så och självklart kommer det sitta smågrabbar i tröjor med en röd djävel på och ha andra åsikter och anse att jag tappat det, men må så vara...

Vi är Liverpool, och då är vi aldrig chanslösa, vi kan alltid vinna vem motståndet än månde vara!

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer