Rodgers och Ferguson sätter press på Webb

Bild till nyheten Rodgers och Ferguson sätter press på Webb
Alex Ferguson och Brendan Rodgers sätter press på domaren Howard Webb inför mötet mellan Manchester United och Liverpool på Old Trafford imorgon.

Alex Ferguson och Brendan Rodgers sätter press på domaren Howard Webb inför mötet mellan Manchester United och Liverpool på Old Trafford imorgon.

Alex Ferguson uppmanar Howard Webb att hålla ett extra öga på Luis Suarez då uruguayanen fick ett tveksamt mål godkänt i matchen mot Mansfield.

”Jag hoppas att vi inte får några domslut emot oss som går hans väg,” säger Alex Ferguson till Daily Mirror.

”Jag såg inte matchen i söndags, så jag vill inte uttala mig om det var hands eller inte. Men jag tror att spelaren är fylld av kontroverser. Om han själv gillar det eller ej det vet jag inte, men jag hoppas att vi inte ska behöva lida för det.

”Jag tror att alla klubbar tänker likadant. När du ska spela en match hoppas du på att inte få några felaktiga domslut emot dig.

”Det går snabbt där ute. Domaren och linjedomaren har inte fördelen att kunna se repriser så som vi kan, och därför tror jag att det har mycket att göra med tempot i dagens fotboll att göra.

”Vi önskar en bra match på söndag. Genom åren så har matcherna mellan Manchester United och Liverpool varit ganska befriande ifrån kontroverser.”

I föra mötet lagen emellan blev Jonjo Shelvey kontroversiellt utvisad, medan Manchester United fick en mycket tveksamt dömd straff.

Vi hoppas att vi inte får beslut mot oss nu som då. I den första matchen kostar en utvisning och straff oss matchen. Jag hoppas att de får få beslut med sig som kan påverka resultatet,” säger Brendan Rodgers.

Jag led med Suarez föra veckan. Han blev felbehandlad i och med handsen, och det var mycket galet som sades om honom.

Jag vet att Mansfields ordförande har sagt sitt. Men du kan ju se på reaktioner från spelare och ledare denna veckan att det var orättvist gentemot Suarez.”

Howard Webb kommer att döma mellan Manchester United och Liverpool på söndag.

Jag tycker att Howard Webb är en mycket bra domare, etablerad i Premier League och dömde Vm-finalen. Jag har tro på att matchen kommer att avgöras av kvalité och inte av domarbeslut,” säger Rodgers.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer