"Carra är min läromästare"

Bild till nyheten "Carra är min läromästare"
Andre Wisdom säger att Jamie Carragher är hans stora idol och mentor.

Wisdom ritade som bekant under ett nytt långtidskontrakt med Liverpool den här veckan.

Då var vicekaptenen Carragher snabb att få ner den unge försvararen på jorden igen.

"Carra hade lämnat ett meddelande till mig. Han skrev att jag kommer att få återvända till akademin så snart Martin Kelly är frisk igen. Det var bara ett skämt, förstås. Carra har varit av enorm hjälp för mig och är en stor mentor för alla unga spelare", säger Wisdom. "Jag lär mig massor av honom."

"Det Carra har uppnått i Liverpool är helt otroligt. Han har bokhylla full av medaljer hemma, så det är en ära att ha honom som lagkamrat. Han ser också till att jag har fötterna på jorden. Det var otroligt skönt att underteckna ett nytt kontrakt, men nu måste jag utveckla mina kunskaper. Detta är ändå bara början på vad som förhoppningsvis blir en bra arriär för mig".

"När jag skrev på hade jag mer att säga till Brendan Rodgers, än han hade till mig. Jag tackade honom för allt han har gjort. Han är en stor manager och en stor person. Han gav mig min debut och jag uppskattar de möjligheter han har gett mig."

Wisdom Premier League-debuterade mot Norwich sedan Martin Kelly drabbats av en allvarlig knäskada mot Manchester United. Norwichmatchen var den första av sju ligamatcher på raken för den hårdföre högerbacken. På söndag startar han troligen på Old Trafford.

"Det blir den viktigaste matchen i mitt liv", konstaterar han.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer