Intervju med Lucas

Bild till nyheten Intervju med Lucas
Precis före sin 26:e födelsedag nu denna veckan satte sig Lucas Leiva ner tillsammans med Match magazine för en unik intervju med frågor om hans liv.

Mina hjältar var...

Romario och Ronaldo. Romario var helt fantastisk under VM94 och Ronaldo gjorde två mål i finalen 2002. Bortsett från fotbollen så var F1-föraren Ayrton Senna en hjälte.

Mitt stoltaste ögonblick...

Var när min son Pedro Lucas föddes för två år sedan. Det är det absolut bästa som hänt i mitt liv än så länge. Det var en underbar tid och jag älskar att vara pappa.

Jag hatar verkligen...

Engelskt te med mjölk – det är vidrigt! Där finns ingen direkt mat som jag avskyr, jag äter ganska mycket brasiliansk mat som bönor, ris och kött. Men om jag inte gillar det, då äter jag helt enkelt inte det.

Mitt största beroende...

Det är definitivt min mobil – jag vet inte vad jag skulle göra utan den. Det är min bästa vän och hjälper mig att organisera mitt livet.

Jag är inte bra på...

Fotboll... skojade bara! Jag är i alla fall inte bra på matlagning. Det är inte min grej. Om jag är tvungen att laga mat försöker jag göra något enkelt annars får jag gå hungrig, men jag hatar när jag blir tvungen att kocka.

Jag är rädd för...

Ormar. Spelar ingen om dom är väldigt små eller har stora huggtänder. Jag hatar dem. Jag är även rädd för döden, men ormar är något som jag verkligen inte gillar. Som tur är ser man dem sällan i England.

Mitt största ärr...

Det är ett långt ärr på mitt vänstra knä. Jag fick det efter att jag skadade ligamentet i matchen mot Chelsea föra säsongen. Jag är otroligt glad över att vara tillbaka igen efter så lång tid.


Källa: lfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer