Mansfield-managern hyllade Suarez

Bild till nyheten Mansfield-managern hyllade Suarez
Liverpools och Luis Suarez 2-0-mål, i matchen som sedan slutade 2-1 till The Reds, blev omdiskuterat sedan El Pistolero tagit med sig bollen förbi målvakten via handen. Mansfields manager ville dock inte lägga någon skuld på uruguayanen, utan hyllade honom istället som en fantastisk fotbollsspelare.



I ESPN:s studio efter dagens FA Cup-match mot Mansfield diskuterades det flitigt huruvida Suarez avsiktligt tog med sig bollen förbi målvakten Marriott innan han la in 2-0 till The Reds efter att bara ha varit på planen i tre minuter. 

När Mansfields manager Paul Cox kom för att bli intervjuad ville han dock inte låta sig luras in i att tala negativt om Suarez, utan hyllade honom istället som en fantastisk spelare - som England borde vara stolta över att ha i sin finaste fotbollsliga.

"Måvara att den kanske tog på handen, men det var knappast avsiktligt", underströk Cox.

"Nu var det just Suarez som fick bollen med sig och därför står vi och diskuterar det här efteråt. Jag tycker det är väldigt synd faktiskt.

"För min del är Suarez inget annat än en helt fantastisk fotbollsspelare som det här landet ska vara stolta över att ha i Premier League.

"Jag har själv nöjet att se hans magi vecka efter vecka och jag njuter av att se honom spela fotboll.

"99 av 100 anfallare hade reagerat på exakt samma sätt som Suarez gjorde när han tog sig runt målvakten - och du kan inte beskylla honom för någonting. Det går så otroligt snabbt och det är knappast något du kan planera."

"Jag hoppas matchen idag blir ihågkommen och uppmärksammad för mina killars fantastiska insats - istället för att journalister fyller tidningarna med massa annat som inte är väsentligt."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer