Rodgers: "Vi måste höja prestationsnivån""

Bild till nyheten Rodgers: "Vi måste höja prestationsnivån""
Brendan Rodgers anser att hans viktigaste jobb för 2013 handlar om att få laget att prestera stabilare och på högre nivå samt att förstärka och bredda truppen.

Daniel Sturridge har just skrivit på, men Liverpoolmanagern är på det klara med att han behöver fler förstärkningar. Kanske inte nödvändigtvis i detta transferfönster.

"Vi behöver förbättra konkurrensen. När jag kom hit sa jag att målet var att bygga upp en konkurrenskraftig trupp. Vi har några riktiga toppspelare här, men sedan är det ett litet glapp som måste fyllas för att vi ska kunna vara med och kämpa i den absoluta toppen."

"Förhoppningsvis kan vi göra fler transfers under januarifönstret, så att vi kan avsluta säsongen så starkt som möjligt."

Resultaten ar varierat kraftigt under hela hösten, trots ett spel som är det bästa Liverpool presterat på åtskilliga år.

"Vi måste helt enkelt se till att våra pretationer blir stabilare under de kommande veckorna och månaderna. Jag vill att vi ska visa stabilitet som lag och höja prestationsnivån. Under mitt första halvår har vi visat att vi kan konkurrera med de bästa lagen, men vi måste prestera mer stabilt och det kommer med ökad tro på laget och bättre mentalitet. Vi måste klara av göra jämnare insatser, annars kommer det att fortsätta som förut med att vi tar två-tre steg framåt och sedan ett-två steg tillbaka", avrundar Rodgers.

Källa: Liverpool Daily Post


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer