Rodgers nöjd med laginsatsen

Bild till nyheten Rodgers nöjd med laginsatsen
Brendan Rodgers passade efter 3-0 segern mot Sunderland på att hylla sitt lag, som under det täta julschemat vann 3 av 4 matcher.

"Du måste ge mycket cred till spelarna. Den insatsen som lades ner ikväll i tillägg till kvalitén de visade var fenomenal", sade Rodgers efter matchen.

"Detta var den fjärde matchen på kort tid och intensiteten som våra spelare visade var fantastisk."

"Vi hade en liknande match mot QPR. Det är klart att du vill ha 12 poäng av 12 möjliga, men om vi hade blivit erbjudna 9 av 12 poäng innan det jobbiga julprogrammet, så hade vi förmodligen tagit det."

"Vi var besvikna efter prestationen i Stoke. Då sviktade alla, både supportrarna och vi, men reaktionen har varit underbar med sex mål framåt, två hållna nollor och två utmärkta matcher. Detta visar vilken typ av spelare vi har."

"Jag tror att vi kommer kunna höja tempot och gå framåt under den andra halvan av säsongen. Du kan se på sättet vi spelar på nu - vår press, intensiteten, sättet vi är överlägsna på mittplan och är i stånd till att kontrollera matcher och skapa många chanser. Idag hade vi 29 skott på mål."

"Det handlar om att bli stabila och förhoppningsvis kan vi bli det under de närmsta månaderna och åren."

"Idag var laget den stora spelaren för mig", sade Rodgers när presskåren uppmärksammade honom på att Luis Suarez och Steven Gerrard återigen bjöd på fina insatser.

"Du kan se hur han löper och den passningen, du kommer inte att se en bättre passning den här säsongen", sade Rodgers om lagkaptenen. "Det var en otrolig match av honom."

"Jag pratade med Harry Redknapp morgonen efter helgens match och vi pratade om Suarez som en typ lik Messi."

"Under början på säsongen, då jag gav honom en paus, så ville han inte vila. En match är inte nog för honom, du måste spela honom 2-3 gånger i veckan för att hålla honom i toppform. Han slutar aldrig att jobba och är en riktig lagspelare, tränar varje dag, han är nästan aldrig skadad och så går han bara ut och presterar."

"Du kan se att han trivs för ögonblicket. Han skrev under ett nytt avtal i somras och det kommer vara fantastiskt att se hans utveckling då jag tror att han fortfarande har mycket att ge."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer