Ordförandens Tuppence: Gott Nytt Rött År!

Bild till nyheten Ordförandens Tuppence: Gott Nytt Rött År!
Så sitter vi här på 2012s sista dag och det har sällan varit så lätt att önska er medlemmar ett Gott Nytt Rött År!

2012 har varit omtumlande...

Först fick vi se legenden King Kenny Dalglish lämna klubben efter en säsong som visserligen gav en Ligacupseger och en FA Cup-final, men lämnade mycket i övrigt att önska.

Spelmässigt såg det till och ifrån riktigt bra ut, men 20+ träträffar samt en ineffektivitet utan dess like gav en ganska medioker placering i slutändan.

In Brendan Rodgers... Detta är en kille jag tror på och en kille som är ett framtidsnamn inom brittisk fotboll.

Det är inte tu tal om att hans orutin som manager sken igenom när han lånade ut Andy Carroll utan att ha försäkrat sig om en ny forward in, men detta innebar å andra sidan att några av våra ungtuppar fått en hel del speltid - med den äran, även om trötthetssymptom syns.

Jag tycker även att en del naivitiet lyser igenom när vi ställer upp med lättviktare - dvs ungtuppar - mot ett lag som tungviktarna Stoke när killar som t ex Carra skulle passa perfekt. Du kan inte möta ett lag som är beredd att sparka dina spelare av plan med småkillar som börjar se rädda ut ju längre matchen lider.

Vi spelar fortsatt vackert i våra bästa stunder, men ineffektiviteten finns fortfarande och om inte Suarez gör mål äör vi sårbara. Vi får se vad som landar i januarifönstret.

Nåja... Jag tror, som jag tidigare skrivit, att vi trots allt är på rätt väg och det är därför mycket lätt att önska er alla...

Ett Gott Nytt rött år!

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer