Rodgers är inte rädd att få sparken

Bild till nyheten Rodgers är inte rädd att få sparken
Brendan Rodgers är inte rädd för att han skall få lämna sitt jobb som Liverpoolmanager trots att han inte tagit fler poäng än vad Roy Hodgson, som fick lämna efter en svag första halva av säsongen, gjorde under sin tid.

Efter förlusten mot Stoke ligger Liverpool på en tionde plats i Premier League efter exakt halva säsongen - den svagaste tabellplaceringen på 20 år. Man har dessutom inte skrapat ihop fler poäng än vad Roy Hodgson lyckades med under sin korta tid som Liverpoolmanager, då den nuvarande förbundskaptenen fick lämna sin post efter en för dålig poängskörd.

Brendan Rodgers tror dock att han sitter tryggare på sin plats, eftersom ägarna pratat mycket om ett långsiktigt projekt och att de själva uppsökte honom för jobbet.

"Jag har blivit anställd här för att göra ett jobb och ägarna har varit strålande mot mig. Jag tänker inte på jämförelserna (med Hodgson) för att vara ärlig. Det är inte något som bekymrar mig", sade Rodgers till Sky Sports.

"De ser vad som är på gång här och förstår, precis som jag, frustrationen.", sade Rodgers om fansen, som han tycker har varit fantastiska mot honom sedan han kom till klubben.

"Jämförelserna bryr jag mig inte om, då det är svårt att jämföra spelartrupperna och vi har en väldigt ung trupp, samtidigt som vi har lite erfarenhet."

"Det är mycket vi kan göra för att förbättra oss, eftersom vi ligger 10 i tabellen och  detta är en klubb som vill vara längre upp. Men det enda sättet vi kan göra det på är att bygga upp laget."

"Det här kommer att ta lite tid. Man kan säga att det är som en god måltid. Nu är jag ingen bra kock, men en riktigt bra måltid tar lite längre tid att laga och man måste ha rätt ingridienser. Detta är något vi kommer att göra över tid och förhoppningsvis kan vi servera supportrarna en bra måltid", sade 39-åringen.


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer