Quantcast

Nästa match (Champions League)

Porto klubbmärke Porto (B)

tisdag 28 sep 21:00

Liverpool vill att Sahin stannar

Bild till nyheten

Liverpool väger upp möjligheten att Nuri Sahin ska stanna permanent i klubben efter låneuppehållet. Detta efter att de har fått nys om att Real Madrid kan tänkas sälja honom till ett billigare pris än vad som först sattes. Han kom till Anfield i somras på ett säsongslångt lån från Real Madrid.

Sahin har endast gjort 12 framträdanden i den röda tröjan, och hittat målet 3 gånger. Men en bruten näsa samt operation på det har hållit han borta från truppen sedan matchen mot Udinese den 6 december. Men skall nu vara tillgänglig för spel igen. 

Men 24-åringen kan få stanna på Anfield och kämpa om en startplats, då Real Madrid nu överväger att sälja honom. Detta efter att hans speltid inte har uträttat något under de månaderna han har varit i England och att han endast gjorde 10 framträdanden i Real Madrid. 

Jose Mourinho hade ursprungligen planerat att använda Sahin som hjälp att få över fd lagkamraten Mario Götze till Real Madrid. 

Real Madrids ägare är villiga att skära ner på kostnaderna i laget och att sälja Sahin är en lösning. De köpte Sahin för £8m och han har en utköpsklausul på £14m, men detta räknar de inte med att få för Sahin i dagsläget, utan får nöja sig med en blygsam vinst. 

Källa: Click Liverpool

 

Vad tycker ni? Vill ni att Sahin får mer speltid? Ska Liverpool köpa Sahin i sommar? 

Bannerbild