Rodgers: Vi spelade för dåligt försvarsspel

Bild till nyheten Rodgers: Vi spelade för dåligt försvarsspel
Efter matchen mot Stoke uttalde Brendan Rodgers sig att hans Liverpool försvarade sig helt för dålig och släppte in tre enkla mål.

Liverpool fick en drömstart i matchen mot Stoke där Suarez fick en straff med sig efter 1 minut, denna förvaltade Steven Gerrard på bästa sätt men efter detta var det Stoke som tog över hela matchen och efter matchen uttalade Brendan Rodgers sig om det dåliga fösvarsspelet.

"Vi fick en mycket bra start då vi fick vår första straff för säsongen. Att starta en match på bortaplan så är riktigt sköbt och bra men sedan släppte vi in alldeles för enkla mål. Alla tre målen var alldeles för enkla och vi måste kunna försvara oss bättre än så." sa Rodgers till Sky Sports

"På det första målet halkade Martin (Skrtel), något som är både oturligt och olyckligt men sedan släpper vi in två mål till som vi borde försvarat oss mycket bättre på, det var ingen bra kväll helt enkelt."

"Offensivt spelade vi bra stundtals, men när du kommer till ett ställe som Britannia Stadium måste du försvara dig mycket bättre annars får man inget med sig. Vi förtjänade inga poäng idag eftersom vi var för dåliga helt enkelt."

"Alla känner till vad Stoke är bra på och de är väldigt bra på det också. Men är man bara förberedd på vad som komma skall så ska man klara av det men det gjorde vi inte och det är en stor besvikelse. Deras mål kommer efter en hörna, ett inkast och en långboll."

"Stoke får inte den respekt de förtjänar, Tony Pulis har gjort ett fantastiskt jobb med laget och har byggt ett starkt lag som bara blir starkare, De spelar riktigt bra på sitt sätt. Från vår sida handlade det hela om på tok för dåligt försvarsspel." Avslutar Rodgers.

 


17 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer