Sturridge läkarundersöks på Melwood i morgon

Bild till nyheten Sturridge läkarundersöks på Melwood i morgon
Chelseas Daniel Sturridge, 23, ska läkarundersökas på Melwood i morgon, rapporterar Liverpool Echo.
Om allt går i lås innebär det att spelaren blir klar redan 1 januari och kan vara tillgänglig för spel mot Sunderland dagen efter.

Förre skyttekungen John Aldridge har gått ut med uppgiften på twitter. Ett flertal fans har också twittrat om att Sturridge "sitter på tåget till Liverpool".

Liverpool Echo skriver också att klubbarna ska vara överens om en övergång på 12 miljoner pund och att spelaren ska genomgå en läkarundersökning på Melwood i morgon.

LFC är redo att slutföra övergången efter en del tjafs med Sturridge agenter. Redan denna vecka var man överens om en övergångssumma, men det som dröjt är agentens ersättningskrav.

Rodgers och Ian Ayre har varit stenhårda och förklarat för både agenten och Sturridge att Liverpool inte kommer att godta kraven och klubben har därefter vänt sina blickar mot Kevin Gameiro, Paris St Germain, som ett alternativ

Echo skriver på lördagskvällen att parterna är eniga och att spelaren ska genomgå den obligatoriska medicinska testen i morgon. Om allt går i lås innebär det att spelaren blir officiell Liverpoolsspelare redan på nyårsdagen och kan komma att bli involverad i hemmamatchen mot Sunderland den 2 januari.

Sturridge har gjort 4 A-landskamper för England och 24 mål på 49 starter och 47 inhopp för Chelsea efter övergången från Manchester City 2009. Han hade också ett framgångsrikt låneuppehåll i Bolton 2010/11 då han gjorde åtta mål på tolv matcher och räddade Wanderers kvar i Premier League.

Han gjorde också två mål för Storbrittanien under OS-turneringen i London i somras.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer