Rodgers: Stewart Downing kan ha en framtid i Liverpool

Bild till nyheten Rodgers: Stewart Downing kan ha en framtid i Liverpool
Brendan Rodgers hyllade Stewart Downing efter att yttern gjort sitt första mål (och första assist) i Premier League för Liverpool i 4-0-segern mot Fulham.
"Han var briljant i dag", sa Liverpoolmanagern.

28-åringen var i finfin form på lördagskvällen i 4-0-segern mot Fulham.

Han spelade tjusigt fram till Gerrards 2-0-mål och sköt själv 3-0 efter att ha drivit in från högerkanten och tryckt till med vänsterfoten bakom Fulhammålvakten.

"Jag hade ett snack med Stewart för sex-sju veckor sedan. Det var en öppen och ärlig pratstun. Han var bekymrad. Han närmar sig 30, han var en landslagsman för några år sedan och nu får han inte spela regelbundet för Liverpool."

"Vi pratade om hur han kunde bidra till laget. Hans reaktion efter det samtalet, ungefär detsamma som jag hade med Jose Enrique, har varit outstanding."

"Stewart gjorde ett fantastiskt mål för oss i dag och hans samarbete med Glen Johnson ute på högerkanten var suberb. Han skapar mycket ytor för Glen med sitt att röra sig. Passningen till Gerrards 2-0-mål var också suverän."

"Stewart har fått sina chanser och han är en viktig medlem av gruppen. Fortsätter han att uppträda så här så kan han förhoppningvis spela till sig en fast plats på laget. För det har aldrig varit något snack om att killen har talang och besitter en massa kvaliteter."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer