Ayre om Sterlings kontrakt

Bild till nyheten Ayre om Sterlings kontrakt
Liverpooldirektören Ian Ayre är mycket nöjd över att klubben säkrade sig stjärnskottet Raheem Sterling på ett nytt långtidskontrakt.

Ayre var den som under flera veckors tid förhandlade med Sterlings agent, Aidy Ward. I går skrev alltså 18-åringen under kontraktet, som påstås gälla fram till 2017.

"Det här är en stor dag för oss. Vi hade hela tiden tron att det skulle lösa sig med Raheem och det är verkligt goda nyheter att han bundit sig till klubben för lång tid framåt", säger Ayre till Liverpool Echo.

"Förhandlingar är alltid tuffa, för olika sidor önskar olika saker. Men Raheem och hans representanter var förnuftiga. Det tog lite tid innan vi fick fram den riktiga strukturen i avtalet."

"Det har varit mycket skriverier och Raheem hade andra möjligheter. Samtidigt har det gått några sjuka rykten om honom som spritts utanför staden. Men vi tvekade ändå aldrig över att han skulle välja oss."

"Vi vill att Raheem ska belönas för allt han har levererat, men att belöningen ska ske på ett sätt som han är i stånd att hantera. Vi ville inte att han skulle få för mycket för tidigt, för vi har sett hur det kan påverka unga spelare."

"Raheem har haft en fantastisk utveckling här de senaste åren och spelat till sig en plats i förstalaget. Han är en av de mest talangfulla spelrna i landet. Nu ska han ta nästa steg i utvecklingen. Alla förväntar sig att han ska uppnå stora saker, men det viktiga för oss är att han fortsätter att utvecklas".

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer