"Sterling blir en stjärna"

Bild till nyheten "Sterling blir en stjärna"
Akademibossen Rodolfo Borrell är säker på att Raheem Sterling blir en stjärna i framtiden, efter att 18-åringen skrev på ett nytt långtidskontrakt med klubben på fredagen.

Borrell var mannen som på många sätt utvecklade Sterling till att bli en Premier League-spelare.

"Jag har hela tiden känt på mig att Raheem kommer att lyckas."

"Jag är tacksam för att jag var hans första tränare i Liverpool och hans enda på juniornivå. Men det har varit många som jobbat med Raheem bakom kulisserna, som hjälpt honom med hans privatliv, något som också är väldigt viktigt. Han har hela tiden befunnit sig i en bra miljö."

"Ur ett fotbollsperspektiv lade vi direkt märke till att han äe väldigt snabb och teknisk och med en speciell förmåga att göra mål. Han är inte stor, men han är väldigt modig, något som är oerhört viktigt."

"Raheem är en naturbegåvning, men han insåg samtidigt att han måste använda sin talang så att det gagnar laget. Han behöver bli mer disciplierad och förbättra sitt defensiva spel. Han har blviit mycket bättre på det, särskilt under sin sista säsong i reservlaget."

"Han är också väldigt öppen för råd. Han lyssnar verkligen på vad man säger och han förstår vad som är bra för honom. Killen har en fantastisk personlighet."

"Av och till har jag mött otroliga talanger, men som inte lyssnar och tar åt sig av råd. Så har det verkligen aldrig varit med Raheem."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer