Lucas: Vi måste bli starka hemma igen

Bild till nyheten Lucas: Vi måste bli starka hemma igen
Blott fem hemmasegrar på 18 ligamatcher under 2012. Det är verkligen dyster statistik för Liverpool FC. "Vi måste se till att bli starka hemma igen. Motståndarna ska frukta att komma till Anfield", säger Lucas Leiva inför dagens match mot Fulham.

Gästerna från Craven Cottage i London vann båda mötena mot Liverpool ifjol. Nu är det hög tid för revansch!

"För några år sedan vann vi oftast hemma och vi måste se till att det blir så igen. Vi måste se till att få en räcka med segrar på Anfield och göra det svårare för motståndarna", säger Lucas.

En som kan sätta käppa i hjulet för Liverpool är Fulhamanfallaren Dimitar Berbatov. Han har gjort det förr.

"Vet vet att han är en toppspelare med många kvaliteter och alltid väldigt farlig. Vi har sett videos med Fulham och Berbatov gillar att ligga djupt ner på planen så av och tlll kommer han att vara mitt ansvar och jag ska försöka stoppa honom från att skapa chanser till sina lagkamrater."

"Fulham är ett svårspelat lag och vi måste få en bra start."

Två föredetta Liverpoolspelare finns med i truppen; Alex Kacaniklic som skeppades ut till Fulham i samband med Paul Konchesky-affären och John Arne Riise.

"Jag fick aldrig möta Riise ifjol. Vi spelade ihop i flera år i Liverpool och fansen har goda minnen från honom. Jag är säker på att han får ett bra mottagande, han hade en fin karriär i klubben.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer