OFFICIELLT: Sterling har skrivit på nytt kontrakt

Bild till nyheten OFFICIELLT: Sterling har skrivit på nytt kontrakt
Idag bekräftade Liverpoolfc.com att 18 årige Raheem Sterling skrivit på ett nytt långtidskontrakt med klubben.

Nu är det officiellt att Sterling skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Liverpool Football Club. Sterling kritade på sitt nya kontrakt nu under fredagseftermiddagen.

"Det är varje 18-årings dröm, jag är oerhört tacksam över att få tillhöra en så stor klubb som Liverpool" berättade Sterling till lfc.com

"Där är mycket kvar att  arbeta med, jag har bara börjat min resa precis som Brendan påpekat. Förhoppningsvis kan jag bli ännu bättre efter nyår. Jag vill alltid göra mitt bästa för laget och klubben."

Sterling kom till Liverpools akademi 2010 från QPR. Han gjorde sin deut för Liverpools A-lag i marsmånad i år men efter det har det gått i en ruskig fart och den kvicke yttern har spelat till sig en ordinare plats i tre-manna anfallet. Han har gjort 25 matcher för Liverpool i år vilket är flest i laget. Dessutom har han hunnit med att bli Liverpools yngste spelare att representera Englands landslag i matchen mot Sverige.

Ian Ayre valde även han att hylla Sterling efter han valt att signa nytt kontrakt.

"Detta är ett nytt positivt steg i helt rätt riktning för Liverpool FC. Nu när vi säkrat en av landets största talanger. Förhandlingarna var väldigt positiva  och båda parter agerade mycket ansvarsfullt för att få fram rätt vilkor för både Raheem och Liverpool."  säger Ian Ayre

"Sedan säsongen startade har vi skrivit nya kontrakt med Suarez, Skrtel, Agger, Shelvey och Suso. Detta är ett bevis på att vi vill behålla våra bästa spelare och att våra spelare tror på klubbens framtid."

"Det bevisar även att spelarna har fullt stöd för Brendan Rodgers och att de tror på framtiden i den här klubben." Avslutar Ayre.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer