Brendan: Hjälp singeln att bli nummer 1

Bild till nyheten Brendan: Hjälp singeln att bli nummer 1
Liverpools manager Brendan Rodgers uppmanar idag alla fotbollsfans att köpa ett exemplar av 'He Ain't Heavy, He's My Brother' och hjälpa den bli nummer 1 till jul som en hyllning till de 96 supportrar som miste livet vid Hillsborough.

Cover versionen av The Hollies gamla klassiker släpptes i måndags och har blivit en jättehit. Den innehåller även en mängd stjärnor som ställt upp, såsom Sir Paul McCartney, Robbie Williams och Mel C.

Alla intäkterna kommer att gå till den fortsatta kampen för rättvisa för de 96 och statsminister David Cameron har även indikerat att man slipper betala moms, vilket ska maximera intäkterna.

Efter 23,5 år har vinden äntligen vänt när det gäller Hillsborough. Sanningen kom ut i september och i veckan ogiltligförklarades de tidigare domarna kring dödsorsak, vilket ger möjlighet till en ny utredning om Hillsborough och rättvisa till slut.

Brendan Rodgers ber alla fotbollssupportrar att ställa upp och köpa singeln: "Jag skulle vilja be alla fotbollssupportrar att köpa singeln.

"Under många års tid, har Hillsborough familjerna och deras kamp för rättvisa varit till hjälp för fotbollssupportrar runt om i landet.

"Nu behöver de din hjälp. Hjälpen vi kan ge dem som fotbollsmänniskor och fotbollssupportrar är att se till att den här singeln blir julens nummer 1.

"Jag tycker att det vore en fantastisk hyllning och ett passande sätt att avsluta det här året. Det är en passande hyllning till det som har varit många, många års hårt arbete.

"Varenda penny går till familjerna och deras kamp att få rättvisa och förhoppningsvis kommer vi att få se det.

"Att det ursprungliga domarna ogiltligförklarats är ännu ett steg framåt för familjerna på vägen mot rättvisa, så det är positivt.

"Så jag ber alla fotbollssupportrar och fotbollsmänniskor att köpa den här. Det kostar inte mycket och om vi alla köper den vore det fantastiskt."

Den digitala versionen finns tillgänglig från iTunes, HMV, 7 Digital and Amazon.

Källa: Liverpoolfc.tv

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer