Ordförandens tuppence: Rumour Mill ovanligt lugn...

Bild till nyheten Ordförandens tuppence: Rumour Mill ovanligt lugn...
Kanske beror det på att jag inte kollar så mycket på andra lags tänkbara värvningar, men rykteskvarnen mal långsamt denna säsong och inga större övergångar verkar ske.

Ock-ock-ock... På den gamla goda tiden när TeamTalk var som "bäst" hade 56 spelare kopplats till Liverpool - i oktober.

Jag vet inte om det berodde på att Liverpool var hetare eller att TeamTalk antagligen var den snabbaste och mest felaktigt inställda rykteskvarnen världen skådat...?

Antagligen det senare!

Nu sägs vi varje fall ha ca 20 miljoner pund att spendera i januari och det säger sig självt att vi inte kommer köpa Messi, Villa eller Zlatan för dessa pengar.

In - som det verkar - Sturridge som sägs varit på gång tidigare samt Ince som vi släppte för 18 månader sedan.

Sturridge är väl i en sits att han skrev på för en klubb som alltid - ALLTID - kommer att köpa in en högprofilsspelare för multum om ägarens humör säger så - och nu insett att pengar och bänken kanske inte var allt.

Ince återvänder ju mer eller mindre till moderskeppet.

Det sagt så har vi - om Rumour Mill stämmer - ca 4-6 mille kvar att spendera och då känns det som en utländsk ytter eller rutinerad back från en mindre klubb är på G in.

Ince och Sturridge då... Tja, kommer förhoppningsvis att avlasta Suarez där fram men blir ju inga world beaters. Passar däremot in i Rodgers filosofi omkring spelare samtidigt som Big Andy kanske kommer tillbaka... Eller?

Got to love the Rumour Mill!

 

You'll Never Walk Alone!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer