Rekord för Musikhjälpen - och även för oss!

Bild till nyheten Rekord för Musikhjälpen - och även för oss!
Ikväll avslutades Musikhjälpen - där Jason "Timbuktu", Gina Dirawi och Kodjo Akolor under en vecka sänt liveradio för att samla in pengar till barnen i slummen - och deras rätt till rent vatten. Hela insamlingen slog fjolårets notering - och återigen bidrog NI, Liverpool FC Swedish Branch, på ett enastående sätt.



23 301 823 kronor landade till slut Musikhjälpens insamling på för att barnen i slummen ska ha rätt till rent vatten. 

En tungviktare på bidragsfronten under hela veckan har varit #fanskampen12, som Soran Ismail uppmanade till under ett av sina besök i buren redan tidigt i veckan.

Fotbollsklubbar, hockeyklubbar eller what so ever uppmanades att utmana varandra och se vilken klubb som till slut kunde skramla ihop mest pengar från sina supportrar.

Förra året bidrog LFC Swedish Branch med enastående 80.900 kronor genom den officiella insamlingen och iår lyckades vi med det fantastiska konsstycket att SLÅ denna notering. I vår officiella insamling noterades hela 85.600 kronor - och totalt i Liverpools namn bidrogs det med 90.150 kronor i #fanskampen12. 

Till detta ska även räknas att Göteborgs-korrarna skamlade ihop en del tusenlappar på sin träff igår - och att det även noterades några tusenlappar i Malmö, där bland annat stamhaket Sir Tobys slängde upp 500 kronor för att läka våra blödande sår under gårdagens förlustmatch.

Ett stort, varmt och otroligt hjärtligt tack för er insats och för att man har turen att vara en del av en supporterskara med så otroligt underbara människor.

I den totala #fanskampen12 slogs vi till slut endast av "Hundsporten" som bidrog med svindlande 162.000 kronor - men ner till närmsta idrottsklubb hade vi drygt 35.000, där IFK Göteborg parkerade på en snygg tredjeplats.

Totalt bidrog #fanskampen12 med hela 791.500 kronor till Musikhjälpen.

Otroligt!

You'll Never Walk Alone 

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer