"Filmningar händer överallt"

Bild till nyheten "Filmningar händer överallt"
Brendan Rodgers fick frågor om filmningar på dagens presskonferens - och det är något som Liverpoolmanagern tar avstånd ifrån.
Under hela säsongen har filmningarna varit ett stort samtalsämne. Framför allt har vår anfallsstjärna Luis Suarez fått utstå mycket kritik för att han kastar sig i parti och minut.
Alla tidigare händelser och rykten har fått till följd att Liverpool har nekats flera straffsparkar under det senaste året.
Brendan Rodgers ställer sig dock frågande till att det alltid är så lugnt i medierna då brittiska spelare slänger sig för minsta lilla.

"Luis är utpekad som den ende som gör det. När någon annan slänger sig, antingen brittiska eller europeiska spelare, blir det aldrig något snack. Men detta är något som är spelarens ansvar. Managern kan bara ge råd och säga sin mening. Jag har sett filmningar på alla nivåer; Champions League, Premier League, reservlagsfotboll, ungdomsfotboll och till och med när små barn kickar boll".

"Det har blivit en del av spelet och något som ingen av oss vill ha. Men det är också svårt för domarna, för de måste ta beslut på bråkdelen av en sekund. TV-kommentatorer och andra experter och andra får se repriser flera gånger. Det är något vi måste göra någonting åt."

Det har också blossat upp en ny debatt om att hänga nät runt planerna för att spelarna ska skyddas från att folk kastar in saker, som i fallet med Rio Ferdinand som fick ett mynt i skallen förra helgen.

"Det var en skandal. Myntet hade kunnat skada ögat på Ferdinand. Men att återvända till att sätta upp nät, som det var för något år sedan, är inte heller rätt väg. Det finns alltid några få som inte sköter sig, så FA måste hitta ett sätt att hitta dom och straffa dom. Vi kan inte hålla på att straffa 40, 50 eller 60 000 människor som faktiskt går och tittar på fotboll för att de älskar sporten."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer