Stevie G: Vi ska närma oss toppen

Bild till nyheten Stevie G: Vi ska närma oss toppen
Steven Gerrard tror att Liverpool kan komma närmare en Champions League-plats innan året är till ända.
Efter segern mot West Ham igår ligger vi på 10:e plats - men med bara fyra poäng upp till fjärdeplatsen.

"Jag är väldigt nöjd med spelarna, det var en fantastisk föreställning", sa Stevie G till Liverpool Echos utsände efter matchen.

"Folk tvivlade på oss inför matchen och trodde nog att vi skulle bli lite uddlösa i den sista tredjedelen av planen utan vår anfallare (Suarez). Men vi har spelat på bortaplan, gjort tre mål och tagit de tre poängen som vi kom hit för."

"Vi bygger långsamt mot en position där vi vill vara. Nu har vi två hemmamatcher mot Aston Villa och Fulham och kan vi utnyttja det och vinna matcherna så kommer vi att befinna oss ännu närmare fjärdeplatsen. Det är en plattform att bygga vidare ifrån. Men just nu kan vi bara ha fokus på Aston Villa...men i slutet av december siktar vi på att vara närmare fjärdeplatsen."

"Vi visade stor viljestyrka och beslutsamhet genom att komma tillbaka i matchen. Varje seger lyfter hela gruppen och vi gjorde det inte bara utan vår skyttekung, utan en av Premier Leagues skyttekungar."

"Om vi fortsätter att spela på det sätt som managern vill att vi ska spela så kommer vi helt klart att fortsätta att vinna matcher."

Stevie passade också på att hylla Glen Johnson efteråt.

"Han är i fin form och det var verkligen ett speciellt mål. Johnno har varit fantastisk för oss hela säsongen och det kommer inte som någon chock för mig. Jag spelar med honom i både Liverpool och England. Hans nivå under lång tid har varit mycket hög och han är helt klart en av världens bästa högerbackar."


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer