Rodgers: Fantastisk insats!

Bild till nyheten Rodgers: Fantastisk insats!
Brendan Rodgers skrädde inte orden efter Liverpools 1-0-seger i den svåra bortamatchen mot Udinese. "Vi var fantastiska ikväll", sa han på presskonferensen.

"Vi hade två målsättningar. Kvällens match var vår tionde i den här turneringen och att avancera till slutspelet var viktigt. Det andra var att ge några av ungtupparna lite mer erfarenhet. Vi har spelat i en tuff grupp med bra lag. Lag med erfarenhet från Champions League och en av de rikaste klubbarna i världen. Men mentaliteten i laget var väldigt stark och detsamma var tron på att kunna gå vidare. Vi vann och det är perfekt för framtiden".

Jordan Henderson har mest suttit på avbytarbänken i Premier League under hösten, men ofta fått mycket speltid i Europa League. Han gjorde också sitt första mål för säsongen - och var snuddande nära att göra ett andra om inte Udinesemålvakten svarat för en strålande reflexräddning.

"Jordan var strålande. Han är en bra pojk som jobbar oerhöt hårt. Han har spelat mer den senaste månaden och börjat bidra till laget. Han har kvaliteter att löpa in i boxen och han kan avsluta. Jag är väldigt nöjd med Jordans insats och det arbete han lagt ner på sista tiden har belönat sig."

"Vi kontrollerade matchen och hade det mesta av bollen och det var härligt att kunna vinna med så många unga i laget. Vi försöker lära dom hur man vinner. När du är 17, 18, 19, och 20 år så är det en lång inlärningsprocess. Vårt mål är att förbättra dom och lära dom spelet och ikväll gjorde de yngre spelarna det strålande bra."

"Jag är glad för spelarnas skull men också för fansen. Över 1000 reste hit och det var viktigt. De förtjänar all ära tillsammans med spelarna. Vi kan nu blicka framåt mot nästa runda av Europa League i februari", avrundade Rodgers.

Källa: Liverpoolfc.com

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer