Suso starkare med eget träningsprogram

Bild till nyheten Suso starkare med eget träningsprogram
19-årige Suso berättar att han kör ett eget träningsprogram som gjort honom starkare fysiskt.
Däremot har han fortfarande lite jobbigt med scouse-dialekter och att ta dataspelsförluster mot Jose Enrique...

"I Liverpool följer varje spelare ett personligt träningsprogram och mina tränare har jobbat för att jag ska bli starkare, speciellt i överkroppen. Jag lyfter mycket bänkpress, tunga vikter under korta akter. Sedan kör jag armhävningar..."

"Spelarna är mer fysiska i England än hemma i Spanien och därför måste jag jobba hårdare på att bli starkare i kroppen. Och jag känner redan att jag har blivit fysiskt starkare och då blir det också svårare att knuffa bort mig från bollen."

Om Brendan Rodgers:

"Brendan Rodgers analyserar allt, han är upptagen av detaljer. Om laget till exempel gör ett misstag eller taktiska fel i någon match så försöker han att rätta till det genom att återupprepa situationerna på träning. På det sättet viset gör vi inte om misstagen. Han är som en spansk manager i det avseendet."

"Han vill också att spelarna tränar med boll så gott som hela tiden. Det är kanske inte något som är helt vanligt i engelska lag".

Suso lever ensam i en lägenhet i Liverpool - och han är noga med att laga sin egen mat för att få rätt kosthållning.

"Fisk efter träning fungerar bäst för mig, gärna med lite pasta och frukt efteråt. Innan matcherna äter jag oftast pasta, så att jag har tillräckligt med energi att förbränna."

På frågan om han har lätt att förstå vad Jamie Carragher säger, svarar Suso med glimten i ögat:

"Jag klarar det bättre nu efter att ha bott här i några år. Det är ändå lite enklare med Steven Gerrard."

Många fans har också uppmärksammat att Suso gillar att lira fotbollsspel ihop med bland annat landsmannen Jose Enrique. Och den senare lägger mer än gärna ut sina triumfer över Suso på twitter.

"Jag spelar PlayStation som de flesta andra i truppen, men ingen gillar att spela mot Jose eftersom han är enorm på det. Några är bra på dataspel, men han lever för det!"

Källa: Shortlist


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer