U21 tog ny skalp under Inglethorpe

Bild till nyheten U21 tog ny skalp under Inglethorpe
Alex Inglethorpe har som bekant tagit över efter Rodolfo Borell (chefsställning på The Academy i Kirkby) som tränare för U21-laget och ikväll inkasserade han sin första seger i ligaspelet efter 2-1 borta mot Fulham.

Inglethorpe (bilden), tidigare juniortränare i Tottenham, rivstartade med en 3-0-seger mot Dortmund i NextGen förra veckan och ikväll kom även första seriesegern. Men det var med en hårsmån, för Fulham saknade inte chanser och kunde lika gärna haft med sin en poäng.

"Vi startade piggt och kontrollerade matchen och gjorde också ett snabbt ledningsmål genom Adam Morgan. Men sedan började gräsmattan att luckras upp och vi fick problem med passningsspelet och Fulham tog över och dominerade de sista 20 minuterna av första", berättade Alex för LFC.TV efteråt.
"Jag är ändå ganska nöjd över att vi klarade att ta över initiativet i andra halvlek och jag tyckte ändå att segern var rättvis."

"Innan matchen kände jag lite press då alla har berättat att vi är obesegrade i ligan och vilket bra jobb Rodolfo har gjort med laget, så därför kändes det extra skönt med tre poäng", fortsatte han med ett leende.

Om målskyttarna Morgan och Krisztian Adorjan hade han följande att säga:
"Adam har gjort mål hela sin karriär och jag förstår varför. Han är vaken, energisk och har bra rörelse. Han är en spelare som många hoppas på."
"Adorjan har riktigt bra teknik, men som måste bli mer effektiv i sitt spel. Med dom kvaliteterna han besitter borde han göra mål oftare."

Liverpool U21:
Gulacsi; Flanagan, Sama, Sokolik (Smith 46), Robinson; Coady, Roddan; Morgan, Adorjan (Nacho 90), Pacheco; NGoo (Teixeira 57).

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer