Henderson: Jag har blivit bättre under Rodgers

Bild till nyheten Henderson: Jag har blivit bättre under Rodgers
Jordan Henderson som startade sin första match i Premier League under Brendan Rodgers mot Swansea berättar för Liverpool Daily Post att han utvecklats under Brendan Rodgers.

Henderson som mest fått nöta bänk och spela Europa League i år berättar ändå i en intervju med Liverpool Daily Post hur han motiverats över att ha varit petad:

"Det faktum att jag inte spelat många matcher i år har gett mig mer motivation och en drivkraft om att arbeta hårdare för att nå framgång."

"Jag tror att Brendan sett att jag blivit bättre och utvecklats sen han tog över laget men jag måste fortsätta visa framfötterna för att bevisa för honom att jag ska spela i ligan också."

"Jag kom in tidigt i matchen mot Wigan i förra veckan och det kändes mycket bra. Jag fick chansen mot Young Boys och även mot Swansea. Det är oerhört kul att få spela flera matcher på rad. Nu gäller det bara att fortsätta arbeta hårt och bli bättre hela tiden."

"Jag har fått en annan roll i laget nu, Brendan har hjälpt mig mycket med mitt spel och jag kan se många förbättringar, framförallt i mitt taktiska spel och det är där tränaren lägger fokus."

Henderson fick ca 80 minuter mot Swansea och är nöjd med sin insats:

"Detta var min första start i ligan, jag jobbade hårt och försökte följa med framåt så mycket som möjligt. Jag är nöjd med min egen insats, men jag måste bli bättre på en hel del saker. Jag måste förbättra mig framåt och hota mer i anfallet men mitt defensiva arbete fungerade bra. Jag spelade stabilt och gjorde det tränaren sa åt mig att göra."

"Denna säsongen har självklart varit annorlunda. I Sunderland och mitt första år i Liverpool fick jag mycket speltid, men jag känner ändå att jag utvecklats mycket och Brendan hjälper mig hela tiden att fortsätta utvecklas för att nå framgång. Jag känner mig mer självsäker och stabil nu men måste som sagt fortfarande förbättra mitt spel. Jag ska fortsätta arbeta hårt och utvecklas och då får jag föhoppningsvis fler chanser." Avslutar Jordan Henderson.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer