Liverpool FC - Young Boys 2-2 (1-0)

Bild till nyheten Liverpool FC - Young Boys 2-2 (1-0)
Då det fanns chans att säkra ett avancemang från gruppspelet redan under kvällen så lyckades inte Liverpool att hålla undan under de 92 minuter som spelades på Anfield ikväll.

Ett Liverpool startade matchen något avvaktande men man stod för i princip hela bollinnehavet. Rodgers tyckte att det inte passade hans spelide som han hade innan matchen, igen, och bestämde sig för att göra ett byte redan i första halvlek, igen. Wisdom av och kaptenen Gerrard in.

Det tog inte lång tid innan man lyckades göra 1-0 genom Shelvey, snyggt framspelad av Cole och det var bara att sätta dit pannan och målet var ett faktum. Man får inte glömma bort den fina genomskäraren från den unge spanjoren Suso till Cole innan inlägget.

Man gick till halvtidsvila i ledning och en total dominerad halvlek från hemmalaget. Men när man kom in igen i andra halvleken så lät de röda Schweizarna att komma in i matchen igen och man spelade inte särskilt bra. Man släpper in ett väldigt fint mål från Bobadilla i den 52a minuten.

Men Liverpool byter in Suarez och ut med Suso, som förövrigt fortsätter att visa upp väldigt fin speluppfattning och bra teknik. Efter fint klassiskt klapp klapp mellan Gerrard och Suarez så hamnar bollen till sist hos Joe Cole som gör 2-1.

Detta resultat håller man i ganska länge och man har kontroll över spelet och motståndaren. Men när klockan skall slå över till 88 så slår Young Boys till igen, via Zverotic, efter ett passivt spel från backlinjen i Liverpool och man ser till att Liverpool får fortsätta kämpa i en match till för att kunna vara säkra på att man tar sig till slutspels rundan i säsongens upplaga av Europa League.