Rodgers: Laget börjar fungera

Bild till nyheten Rodgers: Laget börjar fungera
Brendan Rodgers berättar i en intervju med Liverpool Echo att han är imponerad över Luis Suarez målskörd men menar att det var en fantastisk laginsats i matchen mot Wigan.

"Luis har gjort flera mål på egen hand denna säsongen, han är en målskytt av rang, han är helt fantastisk, en av de bästa i världen. men ingen har nämnt José Enrique, hans explosiva löpningar när han skär in och levererar passnigar av högsta klass." säger Rodgers till Liverpool Echo.

"Mottagningen och avslutet från Luis var lysande men det är alltid målskyttarna som får mest beröm dock anser jag att hela laget ska ha stort beröm då alla var mycket bra i matchen mot Wigan och det har börjat fungera bättre i hela laget."

"Sterlings arbete vid första målet var en helt underbar kombination och sättet han lägger passningen på är oerhört bra. Han levererar den så bra att den blir perfekt för en fin avslutning. Allt handlar om självförtroende, hårt arbete på träningarna och hans tro på sig själv."

"Raheem låg egentligen bakom två mål mot Wigan, passningen till Suarez som gav 1-0 och skottet som räddades av målvakten där Enrique satte returen."

"Är du anfallare är din uppgift ganska enkel, du ska göra mål och du ska skapa målchanser men du måste även fungera defensivt och detta tycker jag Raheem utvecklat, nu måste vi bara fortsätta att utveckla honom." Avslutar Rodgers

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer