Liverpool U21 kryssade mot Chelsea

Bild till nyheten Liverpool U21 kryssade mot Chelsea
Liverpools reserver - eller U 21 som det numera heter - är fortfarande obesegrade i seriespelet efter 3-3 (2-0) mot Chelsea på söndagen. Men spelarna kan knappast vara nöjda med insatsen då de slarvade bort en klar 3-0-ledning...

Liverpool inledde målskyttet i den 22:a minuten då Danny Wilsons hörnnick räddades av målvakten, men Michael Ngoo höll sig påpassligt framme på returen.

13 minuter senare drygade Liverpool ut ledningen och återigen var det efter nick av Danny Wilson som räddades på mållinjen, men vänsterbacken Jack Robinson dundrade in returen. Målet var närmast identiskt med 1-0-målet. Enda skillnaden att den här hörnan slogs från vänster.

Direkt i inledningen av andra knoppade Krisztian Adorjan vackert in 3-0, efter ett läckert förarbete av Michael Ngoo och Dani Pacheco. Därmed trodde alla att segern var i hamn.

Men mellan den 55:e och 67:e minuten rasade hemmalagets spel fullständigt och Chelsea både reducerade och kvitterade genom två mål av Boga och ett av Baker.

Liverpool kastade in Teixeira i slutminuterna och portugisen rörde om ordentligt i Chelseaförsvaret och var även på vippen att göra ett segermål på övertid. Även Marc Pelosi bommade ett jätteläge fri med målvakten.

Liverpool U21: 1 Peter Gulacsi 2 Jon Flanagan 3 Jack Robinson 4 Stephen Sama 5 Danny Wilson 6 Conor Coady [kapten] 7 Daniel Pacheco 8 Craig Roddan 9 Michael Ngoo 10 Krisztian Adorjan (16 Joao Teixeira 86) 11 Adam Morgan (15 Marc Pelosi 70)
Reserver: 12 Ryan McLaughlin 13 Daniel Ward 14 Jakub Sokolik

* Adorjan prickade vackert in 3-0 med huvudet i början av andra halvlek, men...