Cech hyllar Suarez för att spela fair play

Bild till nyheten Cech hyllar Suarez för att spela fair play
Hör och häpna, Petr Cech i Chelseas kasse går emot mängden och hyllar Luis Suarez för att spela fair play.

Många vräker ur sig ett och annat om Liverpools nummer sju huruvida han filmar eller ej. Men nu går Chelseas målvakt tvärt emot mängden och hyllar honom för att ha spelat fair play i söndagens möte mellan Chelsea och Liverpool.

"Jag vill ge cred till honom (Suarez) för att han stod upp i de en-mot-en situationer vi hade i matchen. Han försökte varken slänga sig eller fuska på annat sätt." Säger Cechtill Daily Post.

"Jag hade en klar träff på bollen och det var stort av honom att inte slänga sig vilket många gör i dessa situationer."

Dock håller Cech med Chelseas tränare Di Matteo att vid Liverpools 1-1 mål gav Suarez Chelseas Ramirez en liten knuff för att vinna fördel men menar samtidigt att alla gör så och framförallt smarta och bra fotbollsspelare.

"Suarez är en smart spelare och han gav en liten knuff precis i rätt läge när ingen kunde se det. Det är svårt för domaren, inne i boxen uppstår många olika situationer varje gång och du kan inte blåsa på allt som händer där inne hela tiden." fortsätter Cech.

"Men vi vet att han är het just nu och är farlig i boxen, han skapar farliga situationer och han är en riktig målskytt", avslutar Chelseakeepern.

Källa: Daily Post


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer