Rodgers har fått löfte om förstärkningar

Bild till nyheten Rodgers har fått löfte om förstärkningar
Brendan Rodgers har fått garantier från ägarna att få plocka in spelare i januarifönstret. Det pratas om en eller två offensiva förstärkningar.

Efter gårdagens kryss, det sjätte krysset i ligan ligger Liverpool på en 13e plats i ligan men nu börjar uppsnacket kring januarifönstret.

"Vi behöver få in en eller två spelare helt enkelt. Det var vår sjätte oavgjorda match och än en gång kommer vi tillbaka från ett underläge. Vi har mycket stor vilja i laget, vi dominerar matcherna med bollinnehav men du behöver materialet för att kunna bli ännu bättre." Sade Brendan till liverpoolfc.com efter matchen igår.

"Om vi kan få in en eller två spelare i januari som kan förstärka vårt offensiva spel så är jag säker på att de oavgjorda matcherna kan bli segrar istället" Luis behöver få stör i anfallet av riktiga målgörare."

I fjol slutade vi på en 8e plats. Om vi kan förbättra den slutpositionen i år är det fantastiskt i förhållande till var vårt lag står idag och det är tyvärr verkligheten."

"Förhoppningsvis kan vi förbättra oss de kommande åren när de ungar spelarna växt till sig och de kommer bara bli bättre och bättre."

"Klubben har gett mig ett fantastiskt stöd sedan jag kom hit, Ägarna har givit mig garantier när det gäller vår plan framöver. Men detta kommer bli ett tufft år op grund avde förväntningar Liverpool alltid har på sig."

"Våra supportrar har varit helt underbara, spelarena har gett mig allt och jag känner stort stöd. Förhoppningen är att under de kommande transferfönsterna kan vi få ihop en slagkraftig trupp och det kommer bara bli bättre och bättre."

"Våra supportrar är väldigt kunniga och detta är inte lätt för dem. Alla känner till klubbens historia men vi måste sluta titta i backspegeln, vi måste se framåt."

"Om man inte får en stor summa att investera med kan man inte göra något så snabbt, då måste man utveckla det och det är där vi är nu."

"Jag är säker på att supportrarna ser det, Alla har varit väldigt skonsamma och vänliga mot mig och laget. Jag är helt säker på att de är frustrerade ibland. Men stödet är alltid helt otroligt och detta vill jag tacka våra supportrar för."

 

 


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer