Carra: vi måste bli mer kliniska

Bild till nyheten Carra: vi måste bli mer kliniska
I en intervju med liverpoolfc.com menar Jamie Carragher att Liverpool måste bli mer kliniska både bak och fram.

Carra bar kaptensbindeln i gårdagens match mot Anzhi men utöver Carra var medelålder allt annat än hög i laget. Conor Coady gjorde sin tävlingsdebut och både han och Adam Morgan skötte sig väldigt bra enligt Jamie men hela laget måste bli mycket mer kliniskt menar han.

"Vi gjorde ett misstag precis innan halvtid och på denna nivån får man inte göra det misstaget vid den tidpunkten av matchen." säger Carra.

"Vi måste bli mer kliniska och det gäller inte bara gårdagens möte med Anzhi utan hela säsongen överlag."

"Förlusten mot Anzhi var en ordentligt inlärningskurva. Inte bara för ynglingarna utan även för mig själv. Men så är det ute i Europa, man måste vara väldigt kliniskt över hela planen."

"Jag tycker att vi spelade helt okej, De unga grabbarna skötte sig bra då Anzhi är ett lag med en del stora stjärnor och det har satsats mycket pengar i klubben. Därför tycker jag att vi gör en bra match och det arbete våra unga spelare stod för igår borde gett oss minst en poäng."

Trots förlusten ligger Liverpool på en 2:a plats i grupp A eftersom Young Boys vann över Udinese.

"Vi måste vinna hemmamatchen mot Young Boys, om vi gör det har vi ett bra läge att kvalificera oss för nästa omgång. Beroende på hur det går mellan Anzhi och Udinese kanske det räcker med att åka till Udinese och ta en poäng men givetvis vill vi vinna matchen." Avlutar Jamie

Källa: liverpoolfc.com


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer