Sterling redo för landslaget

Bild till nyheten Sterling redo för landslaget
Englands förbundskapten Roy Hodgson ska enligt rykte fundera på att ta med Raheem Sterling i truppen till matchen mot Sverige och nu anser även Rodgers att vår unge ytter är redo.

"Det är som jag sagt tidigare att det är viktigt att känna av rätt tidpunkt för dessa unga spelare och landslagsuppdrag" säger Brendan till Times 

Sterling sparas i kvällens match tillsammans med andra nyckelspelare när Liverpool möter Anzhi i Europa League och nu anser Rodgers också att 17-åringen är redo för landslaget.

"Det kommer inte bekymra mig om Roy tar ut honom i nästa trupp. Man önskar inte att det läggs för mycket press på unga spelare för tidigt, jag har försökt hålla Raheem borta från rampljuset på grund av hans unga ålder och för att ta bort pressen på honom. Men nu fyller han 18 år och det är dags att klippa navelsträngen och det är som jag tidigare sagt, är man bra nog, då spelar man oavsett ålder."

"Det är svårt att hålla tillbaka honom, detta är ju hans dröm och jag är säker på att han vill representera A-landslaget och det är ganska tydligt att Raheem är en av de bästa talangerna i engelsk fotboll." fortsätter Rodgers.

Sterling som är född i Kingston, Jamaica kan fortfarande välja att representera England eller Jamaica i A-landslaget men Roy Hodgson ska vara väldigt angelägen om att få in Sterling i laget och det är inte omöjligt att han får åka med sitt England till Sverige och inviga Friends Arena när de möter Sverige den 14 november.

"Raheem vill vara i trygga och bra händer och ha väldigt bra spelare runt sig. Man kan se på denna säsongen då han har blivit bättre och bättre för varje vecka som gått. Jag är imponerad av hur starkt han är i kroppen och han har verkligen gått från att vara en liten pojke till en man"  Avlsutar Rodgers.

Det återstår att se om vår unge ytter debuterar för sitt Englands i Sverige, mot Sverige!


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer