Pacheco superhet mot Wolves U 21

Bild till nyheten Pacheco superhet mot Wolves U 21
Liverpools U21-lag vände 0-1-underläge i paus till 5-1-seger borta mot Wolverhampton ikväll. Dani Pacheco var superhet i andra halvek.

Efter en trevande matchinledning spelade Liverpools U21-lag upp sig och var nära att ta ledningen vid ett par tillfällen. Men två minuter innan paus kom kallduschen då Wolvesspelaren McAlinden sköt 1-0 för hemmalaget på ett tveksamt ingripande av Danny Ward i LFC-målet.

I andra halvlek kom Liverpool ut som ett helt nytt lag och drog upp tempot rejält, även om Wolves också skapade ett par vassa chanser.

I den 55:e minuten kvitterade Pacheco (bilden) med ett skott i krysset från sex meter. Fem minuter senare utökade Kriztian Adorjan till 2-1 och strax därpå gjorde Pacheco sitt andra mål för kvällen.

Pacecho spelade också fram till inhopparen Teixeras 4-1, innan Michael Ngoo fastställde slutresultatet till 5-1.

Den lille spanjoren Dani Pacheco var lysande i andra havlek, men även inhopparna Teixeria och Jordan Ibe skötte sig utmärkt på flankerna. Mittbackarna Stephen Sama och Danny Wilson svarade också för riktigt stabila insatser.

Att inte kaptenen och mittfältaren Conor Coady fanns med kan betyda att han är påtänkt för en truppplats när A-laget åker för att spela mot Anzhi på torsdag.

Liverpool U21: Ward, McLaughlin, Wilson, Sama, Smith, Roddan (Nacho 80), Pacheco, Adorjan (Ibe 75), Pelosi, NGoo, Yesil (Teixeira 46). Avbytare: Belford, Sokolik