600:e för Gerrard!

Bild till nyheten 600:e för Gerrard!
Steven Gerrard kommer att spela sin 600:e match för Liverpool mot Newcastle på söndag. Jamie Carragher har spelat över 100 matcher fler, men tror ändå att lagkamraten kommer att passera honom

32-årige Gerrard tillhör redan topp 10 över de spelare som gjort flest matcher för Liverpool, men kommer på söndag att nå en ny milstolpe i karriären då han gör sin 600:e matcher för Liverpool.

Lagkamraten Jamie Carragher spelade match nummer 710 i onsdags mot Swansea, men tror att hans kapten och lagkamrat kommer att passera honom innan han lägger skorna på hyllan.

"Det hela beror på när vi bestämmer oss för att sluta, men jag förväntar mig det," säger Carra till

Liverpoolfc.com när han får frågan om han tror att Gerrard kommer att passera honom i antal matcher i den röda tröjan. Ian Callaghan är den suveräna ledaren med 857 matcher.

"När Steven hamnar i min situation där jag är nu, är jag osäker på om det kommer bli likadant för honom som för mig, det senaste året har jag suttit mycket på bänken men han kommer fortfarande vara reserv. Som mittback kommer du inte att bli inbytt om inte under speciella omständigheter.

"Så jag antar att han kommer att få fler matcher än mig, och han har varit en bättre spelare för Liverpool än vad jag har varit så han förtjänar det.

"Om du ser på matcher mot Swansea, då blev han inbytt för att få ordning på vårt spel. Det är så det varit de senaste 13 eller 14 åren.

"När fallet inte längre är så tror jag att han kommer att inse det, men det förväntas fortfarande av honom vid 32 års ålder att han ska vara en supermänniska, och jag tror att det kommer att dröja innan det ändras."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer