Jones: Vi måste lägga det här bakom oss

Bild till nyheten Jones: Vi måste lägga det här bakom oss
Brad Jones var givetvis besviken efter förlusten mot Swansea, men sade att han och hans lagkamrater måste gå vidare och lägga det här bakom sig så snart som möjligt.

"Vi är besvikna, eftersom vi ville gå vidare", sade Jones. "Känslan vi hade förra säsongen, att ta oss till Wembley och lyfta bucklan var något vi ville göra igen."

"Men den här kvällen tog det oss 45 minuter att komma igång, och då var det redan försent. Nu måste vi gå vidare och se till att vår ligaform fortsätter på en högre nivå."

I halvtid bytte Brendan Rodgers in Steven Gerrard och Luis Suarez, och Jones säger att managern inte höll tillbaka under halvtidsvilan.

"Managern lät oss få höra det i halvtid, och bytte in Steven och Luis. Han lät alla veta vad vi skulle göra. När Luis och Steven kom in tändes ett hopp."

"Kanske var vi något naiva i början på andra halvlek och tryckte på för mycket, för tidigt. Det gav dem chansen att göra 2-0."

"Deras tredje kom efter att vi hade lyft hela laget, och var irrelevant egentligen, men det andra var en sån besvikelse."

"Vi hade tillräckligt med tid och skapade chanser. Vi behövde inte stressa så med att kvittera."

Jones blev framröstat till matchens lirare på Liverpoolfc.com och detta var australensarens fjärde raka match för Liverpools förstalag.

"Alla vill spela. När jag kom till Liverpool visste jag att Pepe hade ett otroligt rekord och att det är svårt att ta hans plats. Vi har en vänskaplig rivalitet, tillsammans med Peter Gulacsi", sade Jones.

"För mig har de här chanserna varit bra tillfällen att visa att jag kan prestera när jag behövs för förstalaget. Sedan är det upp till managern att ta ut laget."

jones


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer