Allen: Hoppas lyckan vänder snart

Bild till nyheten Allen: Hoppas lyckan vänder snart
Oturen - och domarkåren - har grinat Liverpool i ansiktet vid ett flertal tillfällen under hösten.
Joe Allen hoppas att lyckan vänder snart.

Den lille walesaren ansåg som så många andra att Liverpool hade extrem otur att de inte fick med sig segern från Goodison Park då linjemannen Steve Bennett - för att citera Liverpool Echo - demonstrerade "inkompetens på högsta nivå" då han dömde bort Suarez 3-2-mål på övertid för "en offside som inte existerade."

"Det var en väldigt spännande match och jag tror att alla fans tyckte detsamma. Everton ska ha beröm för att de kämpade sig tillbaka, men vi är samtidigt väldigt besvikna över att vi inte fick med oss segern på grund av det bortdömda målet i slutsekunderna", säger Joe Allen.

"Vi gick av planen med blandade känslor. Det var en fantastisk känsla i några sekunder då vi trodde att vi hade vunnit, men så blev det inte. Förhoppningsvis får vi lite mer flax och domsluten på vår sida i fortsättningen."

Allen gjorde sitt första Merseyside-derby och njöt av upplevelsen.

"Det var en tuff och fysisk match, men vi förväntade oss det. Förhoppningsvis var det här det första av många lokalderbyn som jag får uppleva med Liverpool."

"Goodison är ett tufft ställe att spela på, men vi fick i alla fall med oss en poäng och är svårbesegrade. Nu vill vi klättra i tabellen så fort som möjligt. Vi är på helt rätt väg och det här var en ny positiv prestation av laget."

På onsdag ställs LFC hemma mot Allens förra arbetsgivare Swansea i ligacupen. Brendan Rodgers satsade på ett ungt manskap mot West Bromwich i den föregående cuprundan, men Allen vill gärna spela mot sin gamla klubb.

"Det blir en lite märklig match för mig, men jag ser fram emot att spela mot vänner i en klubb jag tillhörde i många år. Det blir en intressant match, som jag verkligen ser fram emot", avrundar Joe Allen.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer