Brad Jones vill imponera på Brendan

Bild till nyheten Brad Jones vill imponera på Brendan
Brad Jones ser möjligheten till att imponera på Brendan Rodgers under tiden som Reina är skadad. Australiensaren förbereder sig inför matchen mot Anzhi men är osäker på om han kommer att få stå mot Everton på söndag.

Brad Jones höll nollan mot Reading i lördags då Pepe Reinas skada hindrade honom från spel. Detta var Jones första ligamatch för säsongen.

Jag har förberett mig mycket som målvakt här,” säger Brad Jones till Liverpool Echo.

Alla målvakterna jobbar mycket hårt tillsammans varje dag på träningen. Du måste anstränga dig för att få matcher, jag tycker det liknar en belöning. Detta är en av anledningar till att jag kom hit. För att se hur långt jag möjligtvis kan gå.

Efter det att managern kom hit har det skett förändringar. Sedan första dagen då han kom hit har jag försökt bevisa för honom att jag är värdig att få vara kvar här. Jag hoppas att jag vinner den kampen, och desto fler matcher jag får desto bättre.”

Pepe Reina kommer antagligen vara återställd till matchen mot Everton på söndag, och Brad Jones är osäker på om han då kommer att få fortsatt förtroende.

Jag vet inte, det är upp till managern. Desto fler matcher jag få ju gladare blir jag. Det är han som får ta beslutet. Vi har en ny match på torsdag och jag fokuserar på den. Vi får se hur det går då. Skulle jag få chansen även efter den kommer jag att bli överlycklig.

Som målvakt måste du behålla koncentrationen och se till att inget händer. Målet är att inte slappna av och ge bort några dumma chanser. Vi lyckades med detta i lördags. Det blev lite för mig att göra. De fick ett par kontringar men det hade vi räknat med då vi anföll med många spelare.

Jag är nöjd med mina räddningar, men jag gjorde bara det som jag får betalt för att göra. Jag gjorde mitt jobb. När vi spelar hemma ligger alla lagen lågt och försöker göra oss frustrerade.

Jag hade inte mycket att göra i första halvlek, men i andra gick de ut och försökte få något ut av matchen. Jag tycker att vi hanterade det ganska bra. Vi stod emot allt de hade att komma med, och vi såg hela tiden farliga ut i våra anfall. Vi saknade bara det lilla sista framför mål.

Vi hade kunnat göra fler mål mot Reading, men det var positivt att vi var solida i försvaret och skapade många målchanser. Det hade kunnat sluta 5-0.

I lördags var det en sådan dag då bollen inte ville in, men vi såg i segern mot Norwich hur det kan gå. Fortsätter vi spela som vi gör och skapa chanser så kommer det att gå vägen.”

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer