Carroll: Jag fick ingen ärlig chans

Bild till nyheten Carroll: Jag fick ingen ärlig chans
I en längre intervju med Daily Mirror säger Andy Carroll att han inte fick någon riktigt ärlig chans att visa att han är bra nog för Liverpool.

Den utlånade anfallaren Carroll tycker att han jobbade hårt för att försöka ställa om sig till Brendan Rodgers spelstil - och att han hade klarat av det om han bara hade stannat på Anfield.

"Jag fick egentligen aldrig någon riktig chans. Istället fick jag beskedet att jag måste röra på mig för att få garanterat med speltid. När Sam Allerdayce ville ha mig till West Ham och lovade att jag skulle vara en startspelare så var valet väldigt enkelt."

"En ny manager kom till Liverpool och jag ingick inte i hans planer. West Ham var min chans att få spela fotboll och det är anledningen till att jag är på Upton Park".

"För mig var det förstås bättre att byta klubb än sitta och vänta på chansen, som kanske inte ens skulle komma. Här i West Ham kan jag få starta varje match och börja göra mål igen. Jag tror inte heller att jag har så mycket att bevisa, för jag vet vad jag kan och vilka talanger jag har och är kapabel till att uträtta."

"Om andra (läs: Rodgers) inte tror på mig så har jag inga problem med det. Jag går vidare. Men jag kan säga att jag höll huvudet kallt många gånger i Liverpool då jag kunde ha tappat besinnelsen."

Sam Allardayce säger följande om möjligheten att Carroll stannar i "The Hammers" säsongen ut.

"Det hänger förstås på flera saker, vad som händer i Liverpool i januari och hur bra det går för Andy. Han är fortfartande en ung man, med stor förbättringspotential. Han är viktig för oss. Det finns ett gammalt ordspråk som säger att när mannen på topp spelar bra så spelar också laget bra".

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer