Supporterträff i Liverpool lördag 3/11

Bild till nyheten Supporterträff i Liverpool lördag 3/11
Lördagen den 3 november inbjuder vi till SUPPORTERTRÄFF I LIVERPOOL på Matou Pan Asian Restaurant & Bar vid Pier Head, strax nedanför Liverbird-byggnaden. Vi räknar med en härlig eftermiddag med inbjudna LFC-legender, livemusik och utlottningar.

Arrangemanget är ett samarbete mellan norska och svenska supporterklubben i samband med trippen Liverpool-Newcastle första helgen i november.

Datum: Lördag 3/11
Tid: Kl 14.30-18.00
Plats: Matou Pan Asian Resturant & Bar, Pier Head (nedanför Liverbird-byggnaden i hamnen)
Pris: 35 pund per person. 25 pund för barn under 15 år. Betalning sker med kontanter på plats.

I priset ingår:

* Buffé (ät så mycket du orkar!) från den prisbelönta restaurangen Matou Pan Asian Resturant & Bar som ligger vid Pier Head med underbar utsikt över hamninloppet. Dryck betalar var och en för sig.
* Besök av två LFC-legender som berättar om sina karriärer, skriver autografer och ställer upp på bilder. Vi inväntar besked!
* Besök av Sheila Coleman, ordförande i Hillsborough Justice Campaign.
* Jamie Carraghers välgörenhetsorganisation 23Foundation kommer att vara på plats för försäljning av signerade Carra-prylar och eventuellt dyker även farsan Philly Carragher upp!
* Det kommer också att finnas möjlighet att köpa lotter där man kan vinna en signerad matchtröja (av alla spelare) samt andra finfina priser.
* Liveband på plats.

Anmäl dig/er via mejl till [email protected] senast torsdag 1 november. Skriv "Liverpoolträff" i ämnesraden/rubriken och uppge era namn.

Väl mött i Liverpoolskrud och med gott humör!

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer