Henderson: Jag har blivit bättre under Rodgers

Bild till nyheten Henderson: Jag har blivit bättre under Rodgers
Jordan Henderson säger att han utvecklats till en bättre spelare under Brendan Rodgers.

Henderson

Förra säsongen spelade Jordan Henderson i fler matcher än någon annan Liverpoolspelare, hittills iår har han inte startat en enda ligamatch.

"När en ny manager kommer in förändrar sig saker. Det är naturligt och det är upp till dig att visa att du är bra nog att få spela.", sade 'Hendo' till Liverpool Echo.

"Brendan Rodgers har varit utmärkt mot mig och redan hjälpt mig att förbättra vissa delar av mitt spel. Jag tror att det har synts i de matcher jag fått chansen."

"Det han framför allt har velat se mig jobba med är den taktiska biten och diciplin. Jag har utvecklat en bättre förståelse om när jag skall gå framåt och när det är bättre att hålla tillbaka. Vi spelar en finstil under Brendan och det är bra för oss mittfältsspelare att vi får mycket boll och är involverade mycket. Jag trivs bra såhär långt och förhoppningsvis blir det bara bättre."

Förra säsongen spelade Henderson många matcher till höger på mittfältet, men under Rodgers är han mer av en central mittfältare.

"Jag tror att det var en fas av min utveckling jag behövde gå igenom (att spela till höger). Jag spelade ofta på kanten förra säsongen. Jag föredrar att spela mer centralt, men i det här stadiet är jag glad bara jag får spela fotboll."

"Jag gillade att spela på kanten, men den här säsongen är fokus mer på en central mittfältsroll och det är där min framtid ligger."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer