Rodgers: Vi måste försvara bättre

Bild till nyheten Rodgers: Vi måste försvara bättre
En besviken Brendan Rodgers blev intervjuad direkt efter matchen igår, och han var inte rädd för att hålla tillbaka kritiken.

"Det var väldigt frustrerande. Vi var det klart bättre laget tills vi tappade koncentrationen i början av andra halvlek, jag trodde vi hade lämnat sådana misstag bakom oss.

"Vi hade full kontroll i första halvlek och vi förtjänade ledningsmålet, men vi var så långt borta från spelet direkt efter andra halvlek att det var skrämmande. De sista 20 minuterna var bra men det var för sent.

"Jag tycker att vi var lata. Lata i vårt spel."

På frågan om försvarsproblemen sade Rodgers följande; "Det påminner oss konstant. Vi måste bli mycket bättre på att försvara ledningen. Vi kan inte fortsätta behöva göra två, tre och fem mål för att vinna matcher.

Liverpool ligger nu på en tredjeplats i Grupp A i Europa League-gruppspelet med tre poäng. Udinese och Anzhi har fyra poäng vardera. De sistnämnda slog igår Young Boys med 2-0.

"Det kommer att bli en tuff grupp. Vi vill gå vidare mot slutspelsplatserna. Som ni kanske märkt har det varit främst de yngre spelarna som har fått spela. Förhoppningsvis kan några av dem komma och hjälpa oss i Premier League också.