Gerrard: Domarna är orättvisa mot Luis

Bild till nyheten Gerrard: Domarna är orättvisa mot Luis
Både Steven Gerrard och Glen Johnson säger i en intervju med Liverpool Echo att de tycker att Luis Suarez blir orättvist behandlad av domarna.

I matchen mot United skulle enligt alla kameravinklar och experter Luis Suarez fått en straff med sig men domare Halsey blåste inte.

Både Gerrard och Johnson går nu ut i media och tycker till om domarnas behandling av Suarez.

"Jag tror aldrig Luis får en straff även när den är solklar. Domarna ska döma efter vad det ser i situationen och inte döma Luis efter person. Om det inte är straff ska han inte blåsa men om det är straff så ska han få straff, det ska vara rättvist. Han fick gult kort mot Sunderland förra veckan och mot United blev han fälld men domaren friade." säger Gerrad till Echo.

Glen Johnson som var syndabocken när Valencia fick straff i söndagens möte mot United tycker också till i frågan:

"Jag kan nästan garantera dig att om situationen varit på andra hållet och Luis varit i samma position som Valencia, skulle han inte fått straff. Vi vet om det, så är ryktet. Valencia är inte känd för att filma men han fick straffen med sig. Det var inte straff, jag var inte ens nära honom. Jag sprang ihop med Pepe och var inte i närheten av Valencia."

"Jag vet att det är svårt för domaren att uppfatta situationerna när det går så fort men i de stora matcherna gör detta skillnad. Vi förväntar oss att domaren sköter sitt jobb och fattar rätt beslut efter allt hårt slit vi lägger ner på träningarna för att vinna matcherna. Men att fråntas detta så här, det finner jag ingen förklaring till."

"Alla måste göra sitt jobb, det måste glömma vad som hänt och inte låta de förflutna påverka dem i sina domslut. De måste döma utifrån situationen i just den matchen" säger Glen Johnson.


14 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer