Rodgers håller inte med domaren

Bild till nyheten Rodgers håller inte med domaren
Efter gårdagens match fick Brendan Rodgers frågor om Shelveys utvisning och Uniteds straff, i båda fallen var han oenig med domaren. Han tyckte även att Suarez borde fått straff vid ställningen 1-1.

"Om Jonjo Shelvey blir utvisad, då borde Johnny Evans också blivit utvisad. Kollar man på reprisbilderna så ska Johnny Evans också bli utvisad eftersom Jonjo Shelvey blir det för att ha kommit med båda sulorna före," Säger Brendan Rodgers till Liverpoolfc.com.

"Det är en tackling som en spelare måste ta. Det är en tackling som även Manchester United-spelaren måste ta, men Liverpool-spelaren kan inte bli utvisad medan Manchester United-spelaren får stanna kvar på plan.

"Jag tycker det var mycket, mycket hårt dömt. Hela matchen igenom var det likadant för oss. En rad beslut gick emot oss. I slutändan kostade utvisningen oss matchen.

"Jag tycker inte att det var straff. Glen Johnson gjorde en mäktig löpning för att komma tillbaka. Jag vet inte varför Valencia gick omkull. Det var tydligt ingen straff. I det andra straffområdet får Luis Suarez en tå på bollen och är på väg att passera försvaren. Där är kontakt, han faller, men ingen straff.

"Den enda hjälpen vi fick idag var från publiken. De var fenomenala hela matchen igenom. Jag ser att de visar respekt och värde för det som vi försöker åstadkomma.

"Domsluten gick inte vår väg, det är en sak som är säkert."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer