Ordföranden: Young Boys vs Young Boys

Bild till nyheten Ordföranden: Young Boys vs Young Boys
Liverpool ställde upp mot Young Boys med en trupp riktiga Young Boys - och 5-3 borta lovar gott!

Jag anser fortfarande att vi är en toppforward kort i truppen - då menar jag med rutin och killerinstinkt - men jag kan inte låta bli att känna mig varm om hjärtat när så många ungtuppar visar framfötterna.

I ligan har Raheem Sterling varit en av våra bästa spelare - om inte den bäste - genomgående. Visst, vi har inte fått de resultaten vi önskat, men jag känner att Liverpool är lite som Djurgården (visserligen på en annan nivå) där Erton har varit skillnaden på vinst och oavgjort sedan han kom.

Vi saknar en riktig killer - men det har vi gjort länge - och ingen kommer att finnas i truppen förrän i januari så det är bara att gilla läget och hoppas på att de som finns i truppen visar framfötterna.

I gårdagens match mot Young Boys visade ett flertal spelare att de vill vara med och slåss om platser i förstaelvan - kanske redan - denna säsong. Om det är BRs tydliga signaler om att unga spelare kan få chansen kopplat till att Raheem Sterling vid sina unga år slagit sig in kan man sia om, men ett flertal spelare gjorde mycket bra i från sig... Så framtiden ser ljus ut.

Shelvey måste jag ärligen säga att jag nästan avskrivit, men han har inte direkt gjort bort sig när han fått spela och satte två baljor i går.

Coates tror jag fortsatt på, men han måste få speltid.

Wisom är en frisk fläkt och... Ja... Jag skulle kunna räkna upp fler.

Fortfarande känns vårt spel ibland naivt, men BR måste få tid att spela ihop laget.

Summerat är jag - resultaten i ligan borträknade - ändå fylld av förhoppningar om framtiden.

Men det har jag sagt sedan 1990 så...

You'll Never Walk Alone!

 

 


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer