Yesil får A-lagsdebutera på torsdag

Bild till nyheten Yesil får A-lagsdebutera på torsdag
Liverpoolmanagern Brendan Rodgers har bekräftat att 18-årige målsprutan Samed Yesil kommer att få speltid i EL-mötet borta mot Young Boys på torsdag.
Samtidigt tror The Guardian att även spanjoren Suso kommer att få chansen att visa framfötterna.

"Samed Yesil (bilden) är en spelare som vi följer noggrant och han kommer också att vara involverad i matchen på ett eller annat sätt", bekräftar Rodgers till The Guardian. "Jag såg honom spela för Tyskland mot England U19 förra veckan och han gjorde ett riktigt fint mål och spelade fram till ett annat."

Det förväntas samtidigt att Rodgers kommer att vila så gott som hela sin startelva mot Young Boys från Schweiz inför toppmötet mot Man United på söndag.

Guardian tror också att 18-årige spanjoren Suso kommer att få chansen.

"Det är stort för de yngre spelarna att Raheem Sterling är med i A-laget. Det ger unga grabbar på 7-8 år det dom önskar mest i livet - nämligen hopp. Alla på akademin drömmer en dag om att få spela för LFC. Jag flyttade upp flera av de yngre till Melwood förra veckan då vi hade många på landslagsuppdrag. De känner att de har en chans att få visa upp sig och de kommer också att få sina chanser. Det finns ingenting bättre än när du ser en ung spelare lyckas."

"Det är många som har gjort ett lysande jobb med Raheem Sterling de senaste åren. Allt jag har gjort är att ge honom chansen. Det kommer även chanser för Yesil och ytterligare en eller två grabbar under de närmaste månaderna."

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer