U21 besegrade Chelsea

Bild till nyheten U21 besegrade Chelsea
Liverpool U21 tog en riktigt skön 4-1-seger mot Chelseas diton i Brentford, London, på fredagseftermiddagen. Samed Yesin gick mållös från debuten, men var hela tiden ett orosmoment.

Efter 0-0 i paus lossnade det ordentligt för Rodolfo Borrells unga manskap i andra halvlek.

Jack Robinson och kaptenen Conor Coady inledde målskyttet innan Chelsea reducerade. Krisztian Adorjan drygade sedan på till 3-1 innan inhopparen Michael Ngoo avrundade med sitt 4-1-mål.

Mest intressant var förstås tysken Samed Yesils debut. Han spelade i 58 minuter (ersattes av Ngoo) och var Liverpools klart farligaste spelare under första halvlek och borde förmodligen ha gjort minst två mål på sina chanser. En härlig spelartyp med bra fart och utmärkt kontroll. Skulle förvåna stort om han inte får chansen från start i någon ligacup- eller EL-match snart.

Man of the match: Kristztian Adorjan (bilden) skötte sig utmärkt i rollen som playmaker och svarade också för dagens snyggaste mål.

Liverpools U21: Gulacsi, Smith, Sama, Wisdom, Robinson; Coady, Roddan; Morgan, Adorjan, Pacheco; Yesil (NGoo 58). Subs: Stephens, Pelosi, Teixeira, Ibe

Chelsea U21: Blackman, Kane, Davey, Loftus-Cheek (Boga 43), Ake, Deen-Conteh (Christensen 74), Saville, Clifford, Feruz, Marin (Phillip 46), Bamford.