Henderson imponerad av Shelvey

Bild till nyheten Henderson imponerad av Shelvey
Henderson som är kapten för U21-landslaget var väldigt imponerad över insatsen mot Azerbaijan, och har siktet inställt på tre nya poäng mot Norge när dessa möts i Chesterfield.

"Jonjo var väldigt bra mot Azerbaijan. Han spelade precis bakom anfallarna och fick ha bollen mycket. Han slog en hel del fina passningar och medverkade i båda våra mål genom att spela fram till det första och själv göra det andra," säger Henderson till thefa.com.

"Jag tycker att han spelade strålande. Han har varit lika bra under hela pre-season med Liverpool och jag hoppas att han fortsätter likadant," fortsätter mittfältaren.

England har ett försprång på två poäng ner till Norge inför matchen ikväll, därmed räcker det med ett oavgjort resultat för engelskmännen för att säkra gruppsegern och play-off till U21-EM.

"Det var skönt att få inleda veckan med en seger mot Azerbaijan. Vi spelade riktigt bra emellanåt. Vi visste att det skulle bli svårt så vi är glada över att få åka hem med tre poäng.

"Norge kommer att bli en svår uppgift för oss. Vi har mött dem en gång tidigare och fick då känna på hur bra de är. Förhoppningsvis spelar vi lika bra som vi gjort tidigare och tar tre poäng och därmed även gruppsegern. Vi kommer definitivt att gå för seger, sen får vi se hur det går.

"Engelska landslag har alltid ambitionen att vinna turneringar. Vi har bra spelare på samtliga positioner. Men först måste vi ta oss till Israel, och bara det kommer att vara en stort prestation i sig. Därefter får vi försöka ta oss så långt som möjligt," säger 22-åringen.

"Du försöker göra ditt bästa och alltid imponera när du spelar fotboll. Det spelar ingen roll om det så är för landslaget eller klubben. Det kommer att vara likadant imorgon kväll (red. anm ikväll)"

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer