Enrique: Jag vill stanna länge

Bild till nyheten Enrique: Jag vill stanna länge
Rykten säger att Jose Enrique var en del av ett bud som Liverpool lade på Fulhams Clint Dempsey, men spanjoren förkunnar att han vill stanna på Merseyside länge.

JE

"Jag vill spela här i så många år som möjligt och spela i så många matcher som möjligt. Jag hoppas spela lika många matcher som Carra, men det blir svårt", sade Enrique till Liverpoolfc.com.

"Jag vill stanna, eftersom klubben är fantastisk och det är en stor klubb som alla drömmer om att få spela för. Jag vill även vinna så många titlar här som möjligt. Jag har spelat fotboll i England i 5 år, och det är fantastiskt att spela här."

"Jag lär mig fortfarande och man lär sig otroligt mycket i en klubb som Liverpool. Jag har lärt mig mycket under mitt år här och jag har lärt mig mycket av vår nya manager."

Enrique förklarade hur Brendan Rodgers vill att hans ytterbackar skall spela.

"Managern vill att jag skall bidra med fler målgivande passningar och göra mål - att spela mer som en anfallare. Han har sagt samma sak till Glen Johnson och Martin Kelly och han har använt Stewart Downing som vänsterback. Jag tycker om sättet han vill att vi skall spela på."

"Han vill att vi skall pressa högt, och göra det okomfortabelt för andra lag. Det är tufft för oss också, för vi måste vara i väldigt, väldigt god form om vi skall orka pressa så högt. Men vi är professionella och måste klara av detta."

Enrique räds inte den nya konkurrensen på vänsterbacksplatsen efter att Rodgers testat Downing längre bak i banan.

"Det är bara bra att Downing spelar vänsterback, för det var bara jag och Jack Robinson som konkurrerade om platsen. Stewart passar in i sättet vi vill spela med ytterbackarna. Han är en bra kille och jag är glad å hans vägnar. Vi har många matcher att spela den här säsongen, så det är bara bra med konkurrens om platserna."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer