Vill sälja för att köpa nya spelare

Bild till nyheten Vill sälja för att köpa nya spelare
Brendan Rodgers vill försöka göra ändringar i truppen innan fredag då transferförnstret stänger. Det kan bli en hektisk vecka för Liverpool då de försöker göra sig av med spelare för att kunna finansiera nya värvningar.

Liverpools skall fortfarade vara väldigt intreserade av att knyta till sig Clint Dempsey från Fulham. Amerikanen har hamnat i frysboxen på Craven Cottage efter det att han sagt till manager Martin Jol att han vill lämna klubben. Dempsey vill komma till Liverpool, men hans framtid hänger på att Liverpool kan få fram de £8M som det sägs krävas från Fulham.

Liverpool kommer att lyssna till bud på Charlie Adam. Spelaren är långt bak i mittfältsledet. Det förväntas att Jay Spearing går till Bolton för lån säsongen ut.

Joe Cole är också en spelare som kan komma till att lämna klubben. Representanter för klubben tillbakavisar dock rykten om att Cole ska vara på väg till West Ham. Inga samtal har ågt rum klubbarna mellan. En veckolön på £100000 och en lårskada försvårar chanserna att få spelaren såld.

Andy Carroll kommer med stor sannolikhet att stanna på Anfield. Inga förbättrade bud har kommit in på Liverpools £35M-värvning. Rodgers har gjort det klart att Liverpool aldrig kommer att acceptera Newcastles bud på att låna spelaren säsongen ut med en utköpsklausul på £12M nästa sommar.

Källa: Liverpool Echo


  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer